vineri, 24 aprilie 2009

Despre SEX fara perdea, mizeria din suplimentul Liberatea!

In fiecare zi de vineri, tata cumpara ziarul Libertatea cu tot cu supliment pentru programul TV. In acest supliment, de o gramada de ani, exista o pagina dedicata "specialistei", in materie de sex, Gabriela Dimovici. Pe WC fiind, incep sa citesc mizeria de pe data de 17 Aprilie in care o domnisoara zice asa:

" Am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala recent. Din pacate, nu stiu prea multe despre cum sa-i excit pe barbati. Care este cea mai sensibila zona erogena a barbatului? Cu mii de multumiri, Corina, din Pitesti".

Ok, deci Corina a fost deflorata recent si vrea sa stie ce poate sa faca pentru masculul feroce care s-a incumetat la aceasta fapta. Specialista (!!!), Gabriela Dimovici, ii spune: "...stimularea genitala este cea mai placuta...", deci ii spune ca e ok sa suga pula, bine pana aici, dar continua, "...echivalentul punctului G la barbat este prostata, o glanda interna situata in spatele scrotului, imediat langa anus..."
, deja incepe sa sune dubios, totusi nu se opreste aici, "...cu unul sau doua degete se atinge usor punctul extern al prostatei...", doamna "specialista" deja ii sugereaza fetei sa il maseze pe mascul pe snitel, denumirea populara a zonei dintre scrot si anus, ceea ce nu da chiar bine pentru orice persoana, dar nu, nu se opreste nici macar aici! "...ideal ar fi ca mangaierea sa dureze cat mai mult, astfel incat erectia partenerului sa ramana ferma cel putin 15 minute. Cand tensiunea este maxima se poate incepe penetrarea.", am ramas mut. Deci doamna Gabriela Dimovici, in ziarul Libertatea, ii spune unei fete de 17 ani sa ii bage iubitului ei un deget in cur?! Si nici macar nu spune cu ce anume sa il penetreze! Eu, baiat simtit fiind, am zis deget. Dar poate masculul e cam mare pentru un deget, poate ca fata o sa se gandeasca la ceva pe masura lui, si aici va las imaginatia sa o ia razna. In plus, daca fata nu-l va surprinde, relatia nu va fi tocmai fericita pentru ca ziarul Libertatea v-a trebui sa-i mai raspunda masculului la un mesaj ce va suna ceva in genul: "Prietena mea vrea sa-mi bage un deget in anus! Cum sa fac sa scap de ce o sa gaseasca acolo?!", asta daca masculul e la fel de... neinformat ca iubita lui, bineinteles.

Primul impuls ma impinge sa zic: "Cum dracului sa ii bagi degetul in cur unui barbat?!", dar avand in vedere ca articolul a aparut in Libertatea iar cetatenii din Romanica au un IQ sub 42, da, este marimea papucilor pe care ii port, s-ar putea sa fiu luat in deradere!

Asadar, daca doriti sa faceti asta este super ok! Totusi eu va recomand sa nu folositi degetele, e prea putin, va recomand tuburi de spray sub tensiune proaspat cumparate din magazin! Daca sunteti norocosi, incet, incet o sa ajungeti la borcane, iar intr-un final termosul nu va mai fi necesar in excursiile lungi! Nici hartia igienica! Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu